לןגן

לזניה פטריות וגבינות

מאת: דורית אלישע, פורסם: 22/06/2020 | 17:37
לזניה פטריות וגבינות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לרסס שמן בתבנית 24- 22

  2. לתערובת הגבינות- 2 ביצים 1 קוטג

  3. 1 שמנת לבישול

  4. קורט אגוז מוסקט

  5. קורט מלח ופלפל

  6. עם 2 כפות שמן זית להקפיץ את הפטריות החתוכות עם שן שום כתוש לשינוי הצבע

  7. לתערובת העגבניות- 3 כפות עגבניות מרוסקות כפית תערובת לפיצה קורט מלח קורט פלפל

  8. להניח את הדפי לזניה על תחתית התבנית

  9. מעל 1/3 מתערובת הגבינה השמנת והביצים מעם לפזר גבינה צהובה ומוצרלה 1/3 מהפטריות

  10. לחזור על הפעולה 3 פעמים

  11. לאפות בתנור שחומם מראש 170 מעלות 15 דקות להוציא מהתנור למרוח את תערובת העגבניות ,מעל לפזר פרמזן

  12. ולאפות עוד 45 דקות