קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
לרסס שמן בתבנית 24- 22
לתערובת הגבינות- 2 ביצים 1 קוטג
1 שמנת לבישול
קורט אגוז מוסקט
קורט מלח ופלפל
עם 2 כפות שמן זית להקפיץ את הפטריות החתוכות עם שן שום כתוש לשינוי הצבע
לתערובת העגבניות- 3 כפות עגבניות מרוסקות כפית תערובת לפיצה קורט מלח קורט פלפל
להניח את הדפי לזניה על תחתית התבנית
מעל 1/3 מתערובת הגבינה השמנת והביצים מעם לפזר גבינה צהובה ומוצרלה 1/3 מהפטריות
לחזור על הפעולה 3 פעמים
לאפות בתנור שחומם מראש 170 מעלות 15 דקות להוציא מהתנור למרוח את תערובת העגבניות ,מעל לפזר פרמזן
ולאפות עוד 45 דקות