לןגן

קרדון בלו כשר נוסח לונה (חזה עוף ממולא)

מאת: הבשלנית לונה כהן ז"ל ספר מתכונים לזכרה, פורסם: 22/06/2020 | 15:30
קרדון בלו כשר נוסח לונה (חזה עוף ממולא)

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מלית

רוטב

אופן הכנה

  1. לערבב את הבשר הטחון עם הבצל הקצוץ והפטרוזיליה הקצוצה,להוסיף מעט מלח ופלפל שחור.

  2. לתבל את החזה עוף עם מלח ופלפל.

  3. לפרוס את החזה עוף על חתיכת ניילון נצמד בגודלה, לחתוך קצוות בולטות, למרוח שכבת מילוי

  4. לגלגל לרולדה, להדק ולעטוף היטב בניילון נצמד.

  5. לאחסן בקירור כמה שעות, רצוי יום לפני.

  6. לאחר האחסון בקירור –

  7. לחמם שמן לטיגון במחבת עמוק

  8. להוציא את הניילון הנצמד,

  9. לטבול את הרולדה בפירורי לחם (בלי ביצה)

  10. לטגן כל רולדה בשמן חם ולהוציא לתבנית חסינת אש כשהפתח מופנה מטה.

  11. לערבב את הרוטב במים מהברז ולשפוך על הרולדות שבתבנית.

  12. לכסות בניר כסף ולאפות בחום בינוני כעשרים דקות.

  13. להוציא את נייר הכסף, להשחים עוד כעשר דקות בתנור ולהגיש עם הרוטב מעל.

  14. בתאבון!