תקציר המתכון: טיפ 1:אפשר למלא ולהוסיף לסיר גם קישואים ועגבניות. טיפ 2 : אפשר להוסיף למלית 200 גרם בשר טחון
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
לרחוץ את הפילפלים ולקטום את הראש לא עד הסוף.
לערבב היטב את כל חומרי המלית.
למלא במילוי לא עד הסוף (האורז תופח) ולהניח בסיר רחב.
אם נשארה מלית, לפזר בתחתית הסיר.
בקערה לשים את חומרי הרוטב ולערבב עם מים רותחים עד שנוצר רוטב סמיך.
לשפוך על כל פלפל 2 כפות רוטב (במידת הצורך להוסיף מים) ויתר הרוטב לתוך הסיר.
מכסים כל פלפל עם המכסה שלו ומרתיחים הסיר על אש גבוהה.
להנמיך את האש ולבשל קרוב לשעה עד שהמילוי מבושל.
מדי פעם לערבב ולשפוך רוטב בתוך הפלפל, אך לא יותר מדי כדי לשמור על הצורה.
בתיאבון!