מרק עוף עם ירקות
מאת: הבשלנית לונה כהן ז"ל ספר מתכונים לזכרה, פורסם: 22/06/2020 | 15:20
תקציר המתכון:
טיפ :
אפשר להוסיף חופן גריסים שטופים בתחילת הבישול
קטגוריה: מרקים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
2-3 חתיכות עוף רחוצות ומנוקות
-
4 גזרים קלופים חתוכים לקוביות
-
2 תפוחי אדמה קלופים חתוכים לקוביות
-
1 בצל גדול קצוץ
-
2 קישואים קלופים חתוכים לקוביות
-
חצי שורש של כרפס חתוך לקוביות
-
כמה עלי כרפס חתוכים גס
-
מים לפי הצורך
-
תבלינים לפי הטעם : מלח,כף מרק עוף,כורכום (קצת)
-
אורז שטוף/ אטריות דקות לא מוכנות
אופן הכנה
-
מכניסים את כל המצרכים בסיר חוץ מהעלי כרפס והאורז או האטריות
-
למלא מים לא עד הסוף להרתיח על אש גבוהה (להזהר שהמרק לא יגלוש)
-
לבשל על אש קטנה קרוב לשעה
-
כרבע שעה לקראת סוף הבישול, להוסיף את עלי הכרפס ואת האורז/אטריות
-
בתאבון