לןגן

מטבוחה של סבתא מימה

מאת: אלה , פורסם: 22/06/2020 | 09:20

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים בסיר את הגמבה,שום,פלפל ירוק עם שמן ונותנים לזה להתרכך תוך כדי ערבוב.

  2. אחר כך מוסיפים כף פפריקה אדומה.

  3. מוסיפים את העגבניות והחצילים הקצוצים ונותנים לזה לרתוח ואז מנמיכים את האש ומוסיפים 1/3 כוס שמן ו 1/2 כף פפריקה,כף סוכר,כוסברה קצוצה.

  4. ממשיכים לבשל עם מכסה עד שמתרכך ואז מבשלים בלי מכסה כדי שהנוזלים יתאדו.