מרק שעועית עפ"י רות סירקיס
מאת: אלה , פורסם: 22/06/2020 | 09:01
קטגוריה: מרקים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
2 כוסות שעועית לבנה מושרה 12 שעות
-
1 בצל גדול קצוץ
-
4 כפות שמן
-
4 כוסות מים (תמיד אפשר להוסיף)
-
2 כפות חוואיג' למרק/אבקת מרק
-
1 רסק עגבניות קטן
-
1/2 כפית כמון
-
4 עלי דפנה
-
1/2 כפית פלפל שחור
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
1 כפית אבקת שום
-
פטרוזילה קצוצה
אופן הכנה
-
1. מטגנים את הבצל
-
2. מוסיפים את השעועית, מים, רסק ותבלינים
-
3. לאחר הרתחה מבשלים על אש קטנה כשעה וחצי-שעתיים עד שהשעועית רכה מאוד