 
				מרק שעועית עפ"י רות סירקיס
			 
		
		
			מאת: אלה , פורסם: 22/06/2020 | 09:01
		
				 
		
			קטגוריה: מרקים,
			מספר מנות: 0,
			זמן הכנה: 0 דקות,
			כשרות: כשר פרווה,
			דרגת קושי: קל
		
		 
		מרכיבים
			
					- 
						2  כוסות שעועית לבנה מושרה 12 שעות
					
- 
						1  בצל גדול קצוץ
					
- 
						4  כפות שמן
					
- 
						4  כוסות מים (תמיד אפשר להוסיף)
					
- 
						2  כפות חוואיג' למרק/אבקת מרק
					
- 
						1  רסק עגבניות קטן
					
- 
						1/2  כפית כמון
					
- 
						4  עלי דפנה 
					
- 
						1/2  כפית פלפל שחור
					
- 
						1  כף פפריקה מתוקה
					
- 
						1  כפית אבקת שום
					
- 
						פטרוזילה  קצוצה
					
 
		אופן הכנה
		
				- 
					1. מטגנים את הבצל 
- 
					2. מוסיפים את השעועית, מים, רסק  ותבלינים 
- 
					3. לאחר הרתחה מבשלים על אש קטנה כשעה וחצי-שעתיים עד שהשעועית רכה מאוד