לןגן

בצל ממולא עם בשר כבש ופרגיות מיוחד פקנטי יאמיייייי

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 21/06/2020 | 14:29
בצל ממולא עם בשר כבש ופרגיות  מיוחד פקנטי יאמיייייי

תקציר המתכון: כל ביס אווריריות מתקתקת טעם של עוד

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1. סיר רחב שוליים

  2. 2. מערבבים חומרי המילוי וממלאים את הבצלים מניחים בצד

  3. 3.בסיר מזהיבים בצל מוסיפים טימין יבש. שום קצוץ.

  4. פלפלת חריפה. ומתוקה.מוסיפים עלי . סלרי. ושמיר קצוץ.

  5. 4. מוסיפים מים ומבשלים כ-10 דקות ל-1/4 שעה.

  6. 5. מוסיפים עוד מים רותחים לבישול הבצלים.

  7. 6, מסדרים את הבצלים בסיר ומבשלים

  8. 5 דקות אחרונות של בישול לפזר מעל כמון

  9. מעדן מלכים.

  10. הערה

  11. את הבצל להזהיב רק ב=3 כפות שמן.

  12. יש מספיק שמן בבשר הכבש

  13. מענג וטעים מאד

  14. טיפ ענק

  15. להוסיף למילוי 1/4 כוס סודה לשתיה

  16. מקבל טעם אוורירי ומתקתק