תקציר המתכון: כל ביס אווריריות מתקתקת טעם של עוד
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
1. סיר רחב שוליים
2. מערבבים חומרי המילוי וממלאים את הבצלים מניחים בצד
3.בסיר מזהיבים בצל מוסיפים טימין יבש. שום קצוץ.
פלפלת חריפה. ומתוקה.מוסיפים עלי . סלרי. ושמיר קצוץ.
4. מוסיפים מים ומבשלים כ-10 דקות ל-1/4 שעה.
5. מוסיפים עוד מים רותחים לבישול הבצלים.
6, מסדרים את הבצלים בסיר ומבשלים
5 דקות אחרונות של בישול לפזר מעל כמון
מעדן מלכים.
הערה
את הבצל להזהיב רק ב=3 כפות שמן.
יש מספיק שמן בבשר הכבש
מענג וטעים מאד
טיפ ענק
להוסיף למילוי 1/4 כוס סודה לשתיה
מקבל טעם אוורירי ומתקתק