לןגן

שוק טלה

מאת: חן ישר רג׳יניאנו, פורסם: 20/06/2020 | 14:45

תקציר המתכון: כוכב הערב

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

המצרכים

לציפוי השוק

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. - לחרוץ בשוק חריצים ולהכניס לתוכם את שיני השום השלמות.

  3. - בקערית לערבב את מצרכי המרינדה לערבב היטב

  4. מורחים היטב את הציפוי מכל הצדדים והכיוונים (להפוך את השוק ולמרוח מלמטה), כולל לעסות קצת את השוק (מסאז' קצר…)

  5. - להכניס את הירקות לקערה ולשפוך את יתרת התערובת תבלינים עליהם.

  6. לערבב היטב עד שיהיו מכוסים היטב בתערובת.

  7. - להניח את הירקות בתבנית מסביב לשוק טלה.

  8. מעל הירקות מניחים את ענפי התבלין: רוזמרין, טימין

  9. - לכסות בנייר כסף/אפיה ולהכניס לתנור לחום של 200 מעלות למשך שעה.

  10. - להנמיך את התנור ל- 150 מעלות ולאפות עוד שעה וחצי עד 2 שעתיים

  11. תבדקו מידי פעם.

  12. עצה קטנה: אז כדי להיות פרקטי, אני מצפה את התבנית היטב, בשכבה כפולה של רדיד אלומיוניום עבה

  13. ניתן להניח על זה נייק אפייה