תקציר המתכון: כוכב הערב
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה:
- לחרוץ בשוק חריצים ולהכניס לתוכם את שיני השום השלמות.
- בקערית לערבב את מצרכי המרינדה לערבב היטב
מורחים היטב את הציפוי מכל הצדדים והכיוונים (להפוך את השוק ולמרוח מלמטה), כולל לעסות קצת את השוק (מסאז' קצר…)
- להכניס את הירקות לקערה ולשפוך את יתרת התערובת תבלינים עליהם.
לערבב היטב עד שיהיו מכוסים היטב בתערובת.
- להניח את הירקות בתבנית מסביב לשוק טלה.
מעל הירקות מניחים את ענפי התבלין: רוזמרין, טימין
- לכסות בנייר כסף/אפיה ולהכניס לתנור לחום של 200 מעלות למשך שעה.
- להנמיך את התנור ל- 150 מעלות ולאפות עוד שעה וחצי עד 2 שעתיים
תבדקו מידי פעם.
עצה קטנה: אז כדי להיות פרקטי, אני מצפה את התבנית היטב, בשכבה כפולה של רדיד אלומיוניום עבה
ניתן להניח על זה נייק אפייה