לןגן

עוגת קרמבו

מאת: רבקי בלפולסקי, פורסם: 19/06/2020 | 18:25
עוגת קרמבו

תקציר המתכון: עוגת שוקולד ומעליה קרם קפה משגע ומעל הקרם גנאש אתם לא תיתאפקו וכל דקה תיקחו עוד ועוד..... ממכר!!!!!!!!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבסיס עוגת שוקולד

לגנאש

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-160 מעלות במצב טורבו. משמנים את התבנית.

  2. בקערה גדולה מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר והקקאו. יוצרים גומה במרכז ומוסיפים את שאר מרכיבי תחתית השוקולד. מערבבים במטרפה כמה שפחות, רק עד שהחומרים היבשים נטמעים, והבלילה כמעט חלקה.

  3. מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור ל40 דקות מצננים

  4. לקרם קפה

  5. מקציפים הכל במיקסר עד שמגיעים לקרם יציב ומורחים מהעל העוגה

  6. מכניסים למקפיא לשעה שעתים

  7. מכינים את הציפוי: ממיסים במיקרוגל את השמנת המתוקה והשוקולד וטורפים לרוטב אחיד. מצננים מעט. מוזגים את הרוטב על העוגה הקרה ומטים את התבנית עד שהעוגה מצופה בשכבה אחידה. מקפיאים 10 דקות להתייצבות הציפוי