לןגן

פטוצ'יני עם פטריות

מאת: מירי גולני, פורסם: 19/06/2020 | 07:22
פטוצ'יני עם פטריות

תקציר המתכון: מאכל טעים מאוד מאוד - פסטה פטוצ'יני עם פטריות ובצל.. קרדיט למתכון של אריאלה-"מחברת המתכונים"

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את הפסטה עפ"י הוראות יצרן. לפני ששופכים את הפסטה למסננת לשמור 1/4 כוס מהנוזלים, לשפוך את הפסטה למסננת ולשטוף

  2. בסיר סוטא'ז לטגן את טבעות הבצל בשמן עד הזהבה

  3. אחרי כ-20 דקות כשהבצל השחים להוסיף את הפטריות החצויות

  4. לתבל בנדיבות בפלפל שחור גרוס, מלח לפי הטעם, כפית כורכום

  5. להמשיך ולטגן עד שהפטריות מתרככות, עד הזהבה

  6. אחרי סיום ההזהבה של הבצל והפטריות, להוסיף את רבע כוס הנוזלים ששמרנו בצד ו-1/2 כוס רוטב טריאקי

  7. לערבב. לטעום ולשפר טעמים-אחרי שטעמתי, הוספתי עוד 1/4 כוס טריאקי. להמשיך ולבשל על להבה בינונית 5 דקות

  8. להוסיף לסיר את הפסטה לערבב טוב ולהמשיך ולבשל עוד 5 דקות, לטעום ולשפר טעמים