לןגן

אפונה וגזר בתוספת תירס ברוטב אדום

מאת: סיגל נוריאני, פורסם: 16/06/2020 | 02:19
אפונה וגזר בתוספת תירס ברוטב אדום

תקציר המתכון: תבשיל טעים אין דברים כאלה כמו מעדן הירקות המתוקים עם רוטב מתוק ומועדן מתאים לצד כל מנה ללחם לפחמימה בריא מנה שאין בעיה איתה שמישהו לא יאהב וקלה להכנה ספונטנית אחלה של מנה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר מחממים כף שמן קוצצים את הבצל לקוביות בעובי וגודל בינוני

  2. מטגנים עד להזהבה קלה שהבצל נשאר לבן וטיפה שחום

  3. פותחים את 2 קופסאות בשימורים

  4. שוטפים ומסננים היטב (חשוב) מוספים למחבת עם מעט המים שסיננו

  5. ומטגנים ביחד עם הבצל מוסיפים תירס ומטגנים עד כ5 דקות לאחר מכן מוסיפים רסק עגבניות ושמים כוס וחצי מים רותחים

  6. מוסיפים מלח פפריקה מתוקה וחריפה צ'ילי קטשופ כמון וסוכר.

  7. ומערבבים מדי פעם מומלץ לטעום לראות אם הגעתם לטעם הרצוי לכם מערבבים מדי פעם כל 2 דקות עדשנוצרים אדים ובודקים עם הכל התאחד ביחד התבשל האפונה הגזר וכו' וזהו הכי קל לכו להכין יבואו לכן בסופנטניות המתכון הכי טוב מכל הבחינות