לןגן

פרוסות חצילים ממולאים בבשר טחון

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 14/06/2020 | 20:34
פרוסות חצילים ממולאים בבשר טחון

תקציר המתכון: השילוב בין החציל לבשר נותן טעם מיוחד

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שים את פרוסות החצילים במים עם מלח שוטפים ומנגבים במגבת נייר, מוציאים את הליבה של החצילים.

  2. מליבות החצילים אני הכנתי סלט חצילים בושל. אפשר לקצוץ את ליבות החצילים ולהוסיף לעיסת הבשר.

  3. מטגנים את הבצל והשום מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים עד שהבשר מוכן מקררים.

  4. בקערה שמים תפו"א מגורד, מוסיפים את הבשר המבושל, ירק קצוץ, תבלינים, ביצים ומערבבים מוסיפים קמח מנופה ומערבבים לעיסה אחידה.

  5. מחממים מחבת בשמן מסדרים את פרוסות החצילים וממלאים בעיסת הבשר.

  6. מטגנים עד להזהבה הופכים לצד השני ומטגנים, כך עושים עם יתר החצילים.

  7. מגישים עם סלט ירקות טרי