לןגן

חזה עוף במילוי בצל ופטריות בציפוי פריך

מאת: אילה זיאת, פורסם: 14/06/2020 | 17:08

תקציר המתכון: טעיםםם בטרוףףף!!!

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל

  2. לאחר שהבצל מזהיב להוסיף את הפטריות

  3. לערבב עם הפירה

  4. לקחת פרוסה של חזה לשים בנדיבות מהתערובת באמצע ולסגור

  5. לטבל את הביצה באיזה תבלינים שרוצים

  6. לטבול את החזה בביצה (אפשר גם לטבול ברוטב פסטו מאד מוסיף טעם)

  7. ולצפות בפרורי לחם

  8. לטגן בשמן עמוק

  9. בתאבוןן!!!