לןגן

סלט פטריות ושרי חם

מאת: אורית לוי, פורסם: 14/06/2020 | 09:55
סלט פטריות ושרי חם

תקציר המתכון: תכינו כמות כפולה כי נטרף

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לתיבול

אופן הכנה

  1. במחבת רחבה לטגן ברבע כוס שמן זית את הבצל הקצוץ עד הזהבה.

  2. להוסיף את הפטריות החתוכות ולהקפיץ כ- 2 דקות.

  3. להוסיף את השרי ולהקפיץ עוד כדקה.

  4. להוסיף תבלינים ולערבב היטב.

  5. לסגור את האש ולפזר בצל ירוק לפני ההגשה.