לןגן

עוגח גבינה פירורים

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 13/06/2020 | 12:25
עוגח גבינה פירורים

תקציר המתכון: עוגח גבינה פירורים מטריפה בטעמה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לתחתית.

  2. לעבד את כל היבשים להוסיף קוביות חמאה למרקם חולי.

  3. להוסיף את החלמונים עד לגיבוש..

  4. לחלק לשניים.

  5. לרדד חלק אחד בתבנית 24 מרופדת בניר אפיה.

  6. את החלק השני לרדד לא משנה באיזה תבנית.

  7. תנור שחומם מראש 180 מעלות עד הזהבה בערך 20 דקות.

  8. להוציא לצנן.

  9. לקצפת.

  10. להקציף שמנת מתוקה עם איסטנט וסוכר לקצף יציב.

  11. את הגבינות לערבב.

  12. לקפל את הקצפת לגבינות.

  13. לשפוך לתבנית.

  14. לפורר את הבצק מעל.

  15. ולהקפיא כל הלילה.

  16. להוציא למקרר