לןגן

עגבניות מיובשות - נורית ג.

מאת: נורית גיספן, פורסם: 10/06/2020 | 16:15
עגבניות מיובשות - נורית ג.

תקציר המתכון: עגבניות מיובשות - סוכריות כאלה לא טעמתן!! עגבניות מיובשות שישדרגו לכן כל כריך, מנה וארוחה! עגבניות מיובשות תוצרת בית קל להכנה וכל כך טעימות! עגבניות מיובשות, תוספת נפלאה שמשדרגת כל ארוחה!

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

חומרים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור לחום של 120 מעלות

  2. לשטוף העגבניות שרי, לחצות אותן לחצי.

  3.  להניח בתבנית כאשר החלק החתוך כלפי מעלה.

  4. לפזר בעדינות מלח על הכל. נורית ג.

  5.  להכניס לתנור לכשעתיים וחצי או שלש תלוי בתנור, תלוי בעסיסיות העגבניות. נורית ג.

  6. בודקים אם העגבניות  התייבשו להוציא מהתנור לקרר.

  7. לחתוך שיני שום לפרוסות דקות.

  8. לצנצנת אטומה, להכניס מעט  מהעגבניות, מהשום, רוזמרין, טימין, בזיליקום. נורית ג.

  9. ושוב מהעגבניות השום ושאר התבלינים כולל הפלפל החריף היבש.

  10. לצקת שמן זית עד  שמכסה כל העגבניות.

  11.  להכניס למקרר. נשמר הרבה בזמן במקרר.. אם לא נגמר לפני

  12. משדרג כל סנדוויץ או ארוחה!

  13. ב ת י א ב ו ן ן ן ן ן ן  !!!!!