לןגן

סינרול קינמונים יאמיי טעמיייי

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 09/06/2020 | 21:32
סינרול קינמונים  יאמיי  טעמיייי

תקציר המתכון: ביס והנאה אווריריות ורכות מושלמת ממליצה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכנת המילוי

  2. מעבירים לקערית חמאה מומסת. סוכר דמררה.

  3. קינמון. מערבבים היטב ואת האגוז מוסקט

  4. מפזרים על העלה.

  5. להכנת הסירופ

  6. מרתיחים מים. סוכר ומיץ לימון

  7. להכנת הסינרולים

  8. מעבירים למעבד מזון את הרכיבים למעט המלח אותו נוסיף לסוף.

  9. מערבלים עד לבצק רך ונעים לעבודה.

  10. מוציאים מהמעבד ומכסים. מתפיחים כשעה.

  11. מחלקים לשתיים על כל עלה מורחים מהמילוי ומעל מפזרים אגוז מוסקט

  12. מגלגלים לרולדה ופורסים. מניחים בתבנית מרופדת ומתפיחים שוב כשעה

  13. מברישים בביצה ומפזרים מעל סוכר דמררה. מעבירים לתנור שחומם ל-180 מעלות

  14. להזהבה יפה. מוציאים מהתנור ומברישים בסירופ