לןגן

קציצות דגים ברוטב אדום

מאת: חן ישר רג׳יניאנו, פורסם: 09/06/2020 | 16:00
קציצות דגים ברוטב אדום

תקציר המתכון: מתכון מושלם !

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לרוטב

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים את הקציצות:

  2. אני קונה את הדגים כבר טחונים עם שום וירק מסעדה דגים אשקלון

  3. מערבבים היטב בקערה את התערובת עם התבלינים

  4. יוצרים כדורים מהמסה ומניחים במקרר לחצי שעה

  5. מכינים את הרוטב: מחממים את השמן במחבת רחבה ומעט עמוקה

  6. מוסיפים את התבלינים פותחים אותם עם השמן ומוסיפים את השום ואת הפלפל חריף.

  7. מערבבים כדקה ואז מוסיפים את העגבניות, והרסק העגבניות ובסוף את המים.

  8. מערבבים היטב.

  9. מבשלים כחצי שעה ומתבלים במלח ופלפל לפי הצורך

  10. אני מוסיפה כפית סוכר לאזן את הטעמים.

  11. לפני שאני מכניסה את הקציצות אני שמה כף ממרח לימון כבוש מוסיף המון לטעם.

  12. יכולים גם להוסיף לימון כבוש שהכנתם.

  13. מוסיפים את קציצות הדגים לרוטב ומבשלים עוד כ-20 דקות.

  14. לקראת הסוף מסירה את המכסה כדי שיצאו הנוזלים

  15. והרוטב יסמיך.

  16. מסירים מהאש, מפזרים את הכוסברה (או הפטרוזיליה) מלמעלה ומגישים.

  17. לצד אורז לבן

  18. או פרנה ❤️🙏

  19. בתאבון 🌶