לןגן

פסטה פרגיות וערמונים רוטב צהוב

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 08/06/2020 | 21:13
פסטה פרגיות וערמונים רוטב צהוב

תקציר המתכון: צהוב עולה 🤣

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

תבלינים מאת אילנית בניזרי

אופן הכנה

  1. את הפרגיות נכניס לתוך קערה נתבל בטאריקי ובתבלין הפלדלפיה נערבב ונשהה במקרר לחצי שעה

  2. נטגן בשמן את הבצל עד להזהבה...נוסיף את השום ואת הכורכום נערבב לפתיחת תבלינים ...כעת נוסיף את הפרגיות המתובלות נטגן אותם דקה מכל צד נוסיף את הערמונים ...כוס וחצי מים רותחים מהול בכפית אבקת מרק עוף ..נמליח ונפלפל נבשל להבה בינונית כעשרים דקות ..בינתיים נרתיח את הפסטה בסיר נפרד לפי הוראות היצרן.

  3. נסנן ונעביר לסיר הפרגיות נערבב היטב נפזר כוסברה יבשה .

  4. בהצלחה אילנית בניזרי 💕