חזה עוף ממולא בירקות ופיטריות
מאת: יפה כהן, פורסם: 08/06/2020 | 15:51
תקציר המתכון:
מתכון טעים וחגיגי
קטגוריה: עוף,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
נתחים של חזה עוף יחידות לפי הכמות
-
הרצויה המתכון שלי לשתי יחידות
-
חזה עוף
-
שתי ילדות חזה עוף
-
להיכנס עם סכין וליצור כיס כמה
-
שיותר עמוק ורחב כדי למלות אותו
-
בירקות
-
מצרכים לירקות
-
בצל אחד בנוני קצוץ
-
שלוש שיני שום קצוצים
-
שתי גזרים חתוכים לקוביות
-
פיטריות חתוכות מהקופסא אפשר טריות
-
שתי כפות שמן פילפל מלח
-
פחות מרבע כפית כורכום
-
רבע כפית פפריקה
אופן הכנה
-
לטגן בצל ושום
-
להוסיף גזר ולטגן ( אפשר חצי גמבה)
-
להוסיף את הפיטריות להמשיך לטגן
-
להוסיף את התבלינים
-
לקרר את כל התערובת
-
להכניס לחזה עוף וליסגור עם כיסם
-
כדי שהתערובת לא תצא
-
לשמן את החזה עוף עם מעט שמן
-
זית פפריקה ומלח פילפל
-
לטגן על פלא׳נצה עד שמשחים
-
בתאבון