לןגן

פילה עוף עם בצלים ופטריות

מאת: אורית לוי, פורסם: 08/06/2020 | 11:02
פילה עוף עם בצלים ופטריות

תקציר המתכון: כמה פשוט ככה מנצח - בהשראת קרן בן שטרית חברתי האהובה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לתיבול העוף

אופן הכנה

  1. לערבב את מרכיבי תיבון העוף בקערה היטב.

  2. לטבול את השניצלים במרינדה ולצלות על הפלאנצ'ה/מחבת פסים משני הצדדים כ- 5 דק'.

  3. להניח בצלחת בצד.

  4. בסיר רחב לטגן את רצועות הבצלים בשלוש כפות שמן עד הזהבה.

  5. להוסיף את הפטריות ולהקפיץ עוד כשתי דקות.

  6. להוסיף את כוס המים הרותחים המהולה עם אבקות המרק ולערבב היטב.

  7. להוסיף את השניצלים, לערבב היטב, לסגור מכסה ולבשל על אש בינונית 5 דק'.

  8. להגיש על מצע אורז או פירה ♥