תקציר המתכון: מתכון של רון יוחננוב המוכשר
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
מחממים תנור 200 מעלות טורבו
מערבבים בקערה את כל מצרכי הבצק לתערובת מעט נוזלית ואחידה.
בתבנית עגולה מניחים נייר אפייה ועליו מוזגים את התערובת.
מכניסים לתנור ל- 7 דקות אפייה או עד שמתחיל להתקשות (נראה כמו פנקייק רך)
מוציאים מהתנור, מורחים רסק או רוטב
מפזרים אורגנו, מפזרים צהובה ותוספות
מכניסים לתנור לעוד כ- 10 דק' או עד שהגבינה מזהיבה.
בתיאבון ♥