לןגן

כנפיים בשום, דבש וסויה

מאת: מתנסה במטבח, פורסם: 06/06/2020 | 22:18
כנפיים בשום, דבש וסויה

תקציר המתכון: טעים לחלוטין. מתוקים ודביקים. הם מכילים גם כמה משילובי הטעם האסייתיים האהובים עלי: סויה, שום וג'ינג'ר. שלישיית הקסם. כדאי להשתמש בתבנית חד פעמית, כי הרוטב נוטה להיחרך ולהידבק ומקשה את הניקוי.

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את הכנפיים, הסוכר, הדבש, החומץ, בקשת השום, השום הכתוש, רוטב הסויה, החרדל, הג'ינג'ר והמלח

  2. מכסים ומשהים 4 שעות לפחות במקרר (עד לילה)

  3. מחממים את התנור לחום גבוה (200 מעלות)

  4. מסדרים את הכנפיים בתבנית ואופים שעה

  5. מפזרים מלמעלה את הבצל הירוק ומגישים