תקציר המתכון: טעים לחלוטין. מתוקים ודביקים. הם מכילים גם כמה משילובי הטעם האסייתיים האהובים עלי: סויה, שום וג'ינג'ר. שלישיית הקסם. כדאי להשתמש בתבנית חד פעמית, כי הרוטב נוטה להיחרך ולהידבק ומקשה את הניקוי.
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
מערבבים בקערה את הכנפיים, הסוכר, הדבש, החומץ, בקשת השום, השום הכתוש, רוטב הסויה, החרדל, הג'ינג'ר והמלח
מכסים ומשהים 4 שעות לפחות במקרר (עד לילה)
מחממים את התנור לחום גבוה (200 מעלות)
מסדרים את הכנפיים בתבנית ואופים שעה
מפזרים מלמעלה את הבצל הירוק ומגישים