לןגן

ספגטי בולונז

מאת: זהר מנדל, פורסם: 03/06/2020 | 13:20
ספגטי בולונז

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

המצרכים

אופן הכנה

  1. מגרדים את הבצל ומטגנים אותו, מוסיפים שום קטוש וגם גזר מגורד וממשיכים לטגן

  2. מוסיפים את הבשר וממשיכים לבשל עד שהוא משנה את צבעו

  3. מוסיפים את יתר המצרכים ומבשלים לפחות חצי שעה, טועמים ומתקנים טעמים ומוציאים את עלי הדפנה והפלפל אנגלי

  4. מכינים בינתיים ספגטי לפי הוראות ההכנה שעל השקית, מסננים ומוסיפים לבולונז

  5. בתאבון