לןגן

מלפפונים במלח

מאת: זהר מנדל, פורסם: 03/06/2020 | 13:08

תקציר המתכון: מתכון של גיסתי המוכשרת ביותר

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוטפים את המלפפונים

  2. חותכים את השום שמים בתחתית הבקבוק וגם 2 פלפלים

  3. מסדרים מלפפונים ושמים את מה שנשאר מהשום והפלפל

  4. מכסים את המלפפונים במי מלח, שמים שמיר למעלה וסוגרים למשך 4 ימים

  5. פותחים בזהירות את הבקבוק ומשחררים את הלחץ שנוצר בו.

  6. מוציאים את המללפונים לקופסא מתאימה (חותכים את הבקבוק) ובתאבון