לןגן

קרם פטיסייר

מאת: זהר מנדל, פורסם: 03/06/2020 | 13:00

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים בסיר כוס חלב ותמצית וניל ומרתיחים

  2. בקערה נפרדת שמים את רבע כוס חלב עם שאר המצרכים ומערבבים הייטב שלא יהיו גושים

  3. שופכים בעדינות מהסיר החם לבלילה להשוואת טמפרטורה ומחזירים לסיר

  4. ממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב עד שהבלילה מסמיכה

  5. מעבירים למקרר להתייצבות