לןגן

פשטידת ברוקולי עם תרד וגבינת ריקוטה

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 02/06/2020 | 20:53
פשטידת ברוקולי עם תרד וגבינת ריקוטה

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק הפאי

למילוי

אופן הכנה

  1. הכנת הבצק:

  2. בקערה מערבבים יחד את הקמח עם שמן הזית מוסיפים את היוגורט והמלח.

  3. מתקבלת תחילה בצק דביק, לאחר לישה נוספת הבצק נוח לעבודה.

  4. משמנים תבנית פאי ומשטחים את הבצק על התחתית והדפנות של התבנית.

  5. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ואופים את הבצק כ-15-20 דקות.

  6. הכנת המילוי:

  7. מבשלים את הברוקולי עד לריכוך ושוטפים את הברוקולי ומפרקים לפרחים.

  8. במחבת מאדים את השום עם שמן זית עד לקבלת צבע זהוב. קוצצים גס את עלי התרד ומוסיפים אותו לשום המטוגן ממשיכים לטגן מוסיפים את הגזר המגורד מטגנים כמה דקות מכבים את הגז.

  9. מוסיפים את הברוקולי ומערבבים, מוסיפים את גבינת הריקוטה והגבינה הבולגרית ומערבבים.

  10. בקערה טורפים את החלב והביצים.

  11. מוסיפים לקערה את הירקות מהמחבת מערבבים, משטחים בתבנית הפאי, אופים בערך שעה ב-180 מעלות בתנור

  12. עד שמתקבל צבע זהוב והפאי מוכן.