לןגן

לחמניות

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 02/06/2020 | 20:51
לחמניות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בתחתית הקערה את השמרים הסוכר כוס מים וכף קמח לערבב

  2. להוסיף מעל את הקמח המלח ויתרת המים ללוש היטב להוסיף את השמן

  3. להתפיח כשעה להוריד אוויר ושוב להתפיח לחצי שעה

  4. לחלק את הבצק ל-12 כדורים

  5. כל כדור לפתוח למלבן

  6. לחרוץ לאורך המלבן 6 חריצים

  7. לגלגל באלכסון לנקניק ולאחר מכן לשבלול

  8. להתפיח שוב בתבנית כ-20 דקות או עד שהבצק יכפיל את הנפח שלו למרוח מעל ביצה לפזר שומשום/ קצח/ פרג ...

  9. לאפות בחום בינוני 180 מעלות

  10. כ- 20 דקות

  11. בתאבון נועם זיגדון💞