לןגן

פיתה בריאה מכוסמת

מאת: רינת אהרוני, פורסם: 02/06/2020 | 14:20

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות את הכוסמת ללילה

  2. לשטוף לסנן ולשים בבלנדר

  3. להוסיף את מים, בצל, מלח, סודה לשתיה , חומץ תפוחים

  4. לטחון את הכל יחד

  5. לחמם מחבת על אש גבוהה

  6. לצקת מצקת אחת לכל פיתה (אפשר 2-3 ביחד)

  7. כשהחלק העליון מתחיל להתייבש ויש בועות, הופכים לצד השני

  8. מצננים את הפיתות על רשת

  9. להכניס למצנם ו/או טוסטר

  10. לחתוך פתח לכיס של הפיתה

  11. בתאבון