לןגן

תפוח אדמה מוקרם

מאת: חן ישר רג׳יניאנו, פורסם: 02/06/2020 | 08:25

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנות:

  2. 1. לפרוס את תפוחי האדמה לפרוסות דקות לחלוט כ 6 – 7 דקות ולסנן.

  3. לסדר אחד ליד השני.

  4. 2. במחבת חמה לשים חמאה ואז שום וסלסלת פטריות חתוכות אחכ לשים שמנת חלב תבלינים וגבינה לבשל עד שהגבינה נמסה זה לוקח דקותיים ולהוריד מהאש ולצקת על התפוחי אדמה.

  5. 3. לחמם מראש את התנור כ 10 דקות ל180 מעלות לאפות את תפוחי האדמה כ 45, אח”כ להרים לחלק העליון של התנור עד שמזהיב בערך 15 דקות.