לןגן

ספגטי בולונז

מאת: חן ישר רג׳יניאנו, פורסם: 01/06/2020 | 21:14

תקציר המתכון: ארוחת צהריים טעימה

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קוצצים את הגזר והבצלים לקוביות קטנות ומטגנים יחד עם השום

  2. כאשר הבצל הופך לשקוף, מוסיפים לסיר בשר טחון ומערבבים , מפרידים את הבשר עם מזלג ומטגנים עד שהבשר משחים

  3. קוצצים את העגבניות לקוביות ומוסיפים לסיר, מוסיפים גם רסק עגבניות ופחית עגבניות מרוסקות.

  4. מערבבים עד לאיחוד הרוטב. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.

  5. מוסיפים לסיר את התבלינים - מלח, פלפל, מרק עוף, פטרוזיליה ובזיליקום. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה

  6. מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה (עם מכסה) למשך חצי שעה - שלושת רבעי שעה.

  7. לקראת סוף הבישול מכינים ספגטי בסיר נפרד