לןגן

פסטה ברוטב עגבניות עם נקניקיות

מאת: סיגל נוריאני, פורסם: 01/06/2020 | 18:29

תקציר המתכון: מתכון פשוט מושלם טעים הרוטב יוצא מתוק ומשגע מטריף את החושים ארוחה בסיר אחד קל להכנה כולם יאהבו את זה

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר רחב בגודל בערך כמו בתמונה מרתיחים מים עד ככגובה הסיר שמים מלח ומכניסים את הפסטה

  2. מבשלים כ10 דקות עד שהפסטה ניהית רכה

  3. לבדוק עם מזלג

  4. בסיר נפרד מטגנים בצל עם שמן עד שמזהיב ושמים רסק קטשופ וצילי מבשלים כדקה מערבבים בין לבין חשוב לערבב ושמים את שתי סוגי הפפריקה ומלח שמים את הפסטה עם הנקניקיות בסיר הגדול שבו בישלנו את הפסטה מכניסים את הרוטב ושמים מים לפי הצורך בערך כוס וחצי

  5. מבשלים כ10 דקות הכל על אש נמוכה חשוב מההתחלה שמכניסים הכל ביחד לבשל על אש נמוכה

  6. וזהו בתיאבון פשוט מאוד והכי טעים כולם יעופו על זה במיוחד הילדים