לןגן

סלט שעועית ירוקה, עגבניות שרי בצל סגול ווינגרט מרווה

מאת: חן ישר רג׳יניאנו, פורסם: 01/06/2020 | 10:27

תקציר המתכון: סלט מהמם

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

המרכיבים

לוינגרט מרווה

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. שוטפים היטב את השעועית הירוקה.

  3. חותכים כל שעועית לשני חלקים.

  4. מבשלים בסיר, במעט מים רותחים, עד להתרככות מסוימת, לא יותר מדי. מסננים ומעבירים לקערה.

  5. חותכים את עגבניות השרי לחצאים וומוסיפים לקערה. מוסיפים את פרוסות הבצל.

  6. מרסקים במעבד מזון את חומרי וינגרט המרווה לכדי רוטב חלק. בודקים תיבול. במידה והרוטב חמוץ מדי מוסיפים להוסיף מעט סוכר. במידה והרוטב מרוכז מדי לטעמכם, מדללים אותו ב-1 כף מים.

  7. שומרים את הרוטב לחוד בצנצנת קטנה. מאחדים בין הרוטב והסלט רק בעת ההגשה.