לןגן

סלט קינואה אדומה

מאת: חן ישר רג׳יניאנו, פורסם: 01/06/2020 | 10:20
סלט קינואה אדומה

תקציר המתכון: סלט מושלם

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן הכנה

  2. בסיר לשים את הקינואה והמלח, להוסיף מים רותחים, להביא לרתיחה.

  3. לבשל בחום נמוך וסיר מכוסה כ- 20 דקות, עד לספיגת כל הנוזלים

  4. בקערה לערבב את הקינואה יחד עם שאר המרכיבים.

  5. ולהגיש♥️ באהבה