לןגן

סלט גפניקה

מאת: חן ישר רג׳יניאנו, פורסם: 01/06/2020 | 08:13
סלט גפניקה

תקציר המתכון: מתכון לסלט העופפונים, או הטופופנים - של ג'פניקה

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן הכנה:

  2. מערבבים טוב את כל מרכיבי הרוטב - עד להמסה מוחלטת של הסוכר.

  3. מערבבים בקערה את המלפפונים והעוף או הטופו - ומוסיפים את הרוטב לאט, ולא בבת אחת - עד שמגיעים לטעם שאתם אוהבים.

  4. לפני ההגשה - מפזרים קצת בוטנים קלויים גרוסים מעל, וקצת טבעות בצל ירוק למי שאוהב.

  5. בתאבון♥️