לןגן

עופיון שלם בתנור

מאת: חן ישר רג׳יניאנו, פורסם: 01/06/2020 | 08:07
עופיון שלם בתנור

תקציר המתכון: עוף עם שלל ירקות מושלם לארוחת צהריים או שישי ערב

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

למירנדת התבלינים

אופן הכנה

  1. מניחים את העוף השלם והירקות בתבנית גדולה. -מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערית ומתבלים היטב את העוף מכל צדדיו ואת הירקות (מורחים על העור וגם בחלקו הפנימי של העוף)

  2. מכניסים לתנור את התבנית עטופה בנייר כסף על מצב גריל על 220 מעלות לכשעתיים לאחר מכן מסירים את הנייר ומעלים ל 275 לצריבה לכעשר דק.

  3. בתאבון 🍗🍴🍻