לןגן

חזה עוף ברוטב אסייתי

מאת: חן ישר רג׳יניאנו, פורסם: 01/06/2020 | 08:02
חזה עוף ברוטב אסייתי

תקציר המתכון: לאוהבי המטבח האסייתי

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. נשים במחבת שמן זית

  3. נטגן את העגבניות שרי הבצל והפטריות יחד עד להזבה

  4. לאחר מכן

  5. נשים את התבלינים והרטבים

  6. ונניח מעל את חזה העוף נסגור ל10 דק׳

  7. נפתח את המכסה נוציא נוזלים

  8. ונגיש 💚🧡