לןגן

פתיתים וחזה עוף

מאת: חן ישר רג׳יניאנו, פורסם: 31/05/2020 | 22:52
פתיתים וחזה עוף

תקציר המתכון: פתיתים שילדים אוהבים עם רצועות חזה עוף

קטגוריה: לילדים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

אופן הכנה

  1. לחתוך את הבצל לקוביות קטנות, לחמם מחבת גדולה עם 3 כפות שמן זית ולטגן עד שמזהיב, להוסיף את הפתיתים לטגן קצת

  2. לשפוך מים ולהוסיף את התבלינים

  3. ולסגור ל 10 דק עד שהנוזלים מתאדים

  4. לפתוח להכניס את רצועות החזה עוף

  5. ולתבל מעל עם מלח ולכסות עד שמוכן💜

  6. אפשר להשתמש בפרגיות, שווארמה