לןגן

פסטה ברוטב רוזה

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 31/05/2020 | 20:14
פסטה ברוטב רוזה

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עם שמן עד לשקיפות

  2. להוסיף את העגבניות והשום לבשל עד לצימצום נוזלים להוסיף את הרסק השמנת לבישול היין והבזיליקום לתבל

  3. לבשל כ-10 דקות

  4. להוסיף לפסטה המבושלת

  5. לפזר גבינה בולגרית / פרמז'ן / צהובה ...

  6. בהצלחה נועם זיגדון 💞