קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
ללוש את מרכיבי הבצק לבצק אחיד להכניס למקרר לרבע שעה
לשטח בתבנית
לבשל את הברוקולי 3 דקות בסיר עם מים רותחים ולסנן
להזהיב את הבצל עם החמאה והשמן להוסיף את הברוקלי ולבשל 3 דקות נוספות לסדר מעל הבצק
לערבב את השמנת לבישול החמוצה הצהובה להוסיף ביצים השום והקמח לתבל
לשפוך מעל הברוקולי
לאפות ב-180° כ-40 דקות
קרדיט למתכון לאתר פודי
בהצלחה נועם זיגדון 💞