לןגן

קיש ברוקלי וגבינות

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 31/05/2020 | 20:13
קיש ברוקלי וגבינות

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש את מרכיבי הבצק לבצק אחיד להכניס למקרר לרבע שעה

  2. לשטח בתבנית

  3. לבשל את הברוקולי 3 דקות בסיר עם מים רותחים ולסנן

  4. להזהיב את הבצל עם החמאה והשמן להוסיף את הברוקלי ולבשל 3 דקות נוספות לסדר מעל הבצק

  5. לערבב את השמנת לבישול החמוצה הצהובה להוסיף ביצים השום והקמח לתבל

  6. לשפוך מעל הברוקולי

  7. לאפות ב-180° כ-40 דקות

  8. קרדיט למתכון לאתר פודי

  9. בהצלחה נועם זיגדון 💞