לןגן

בואיקוס בולגרי

מאת: Sari Noy, פורסם: 30/05/2020 | 13:13
בואיקוס בולגרי

תקציר המתכון: בואיקוס מבית אימא, אין על הטעם הנוסטלגי.

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

להברשה מעל

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל-200 מעלות.

  2. בקערה להכניס את הקמח,הביצה,הקוטג', החמאה המומסת והגבינות.

  3. לערבל עד לאיחוד העיסה.

  4. לשמן בספריי תבניות מאפינס ובעזרת כף למלא אותן.

  5. להבריש מעל בביצה טרופה ולפזר מעל שומשום.

  6. לאפות בתנור החם כ-20 דקות ועד שמזהיב מעל.

  7. בתאבון (: