פשטידת פטריות ובצל
מאת: שרה יוסף, פורסם: 29/05/2020 | 06:12
תקציר המתכון:
טעים
קטגוריה: פשטידות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
3 יחידות בצל לבן יבש קצוץ
-
1 בצל סגול קצוץ
-
1 סלסלה פטריות חתוך
-
2 ביצים גודל xl
-
1/2 כוס קמח תופח
-
1/2 קופסה גבינה לבנה 125 גרם
-
1/2 שמנת מתוקה
-
1/2 גבינת גאודה מגורדת
-
1/2 כוס גבינת מוצרלה מגורדת
-
1/2 גבינה בולגרית מגורדת
-
תהלינים
-
מלח,פלפל שחור
-
לקישוט
-
כף פטרוזיליה יבשה
-
גבינת גאודה מגורדת ומוצרלה
-
תבנית פיירקס קטנה
-
אפשר להחליף לגבינת עמק מגורדת או את גבינה לבנה בקוטג
אופן הכנה
-
לטגן את הבצל עד להזהבה ולהוסיף את הפטריות ולהמשיך לטגן עד לקבלת צבע חום
-
לקרר מעט
-
להוסיף את שאר המצרכים ולערבב היטב
-
לחמם תנור 200 מעלות
-
לשים בתחתית התבנית מעט פירורי לחם ולהוסיף את התערובת לתבנית ולפזר מעל גבינות מגורדות ומעט פטרוזיליה יבשה ולאפות בערך 25 דקות