לןגן

פשטידת פטריות ובצל

מאת: שרה יוסף, פורסם: 29/05/2020 | 06:12
פשטידת פטריות ובצל

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עד להזהבה ולהוסיף את הפטריות ולהמשיך לטגן עד לקבלת צבע חום

  2. לקרר מעט

  3. להוסיף את שאר המצרכים ולערבב היטב

  4. לחמם תנור 200 מעלות

  5. לשים בתחתית התבנית מעט פירורי לחם ולהוסיף את התערובת לתבנית ולפזר מעל גבינות מגורדות ומעט פטרוזיליה יבשה ולאפות בערך 25 דקות