לןגן

דג מושט/אמנון חריף מלוח

מאת: מרים טויזר, פורסם: 28/05/2020 | 15:41
דג מושט/אמנון חריף מלוח

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר על האש עם הרבה שמן נפתח את התבלינים, פפריקה חריפה, כמון, כורכום, ואת תבלין הצ'ילי

  2. נוסיף את השום הכתוש, נטגן מעט, נוסיף רצועות פלפל אדום, עגבניות, ואת הפלפל החריף

  3. נוסיף מים, אבקת מרק עוף, מלח, מיץ לימון, ואת פרוסות הלימון

  4. מצמצמים את הרוטב, שיהיה סמיך מעט

  5. לקראת סוף הבישול להוסיף כוסברה קצוצה

  6. לשפוך את הרוטב על דגי המושט שמונחים בתבנית, לפזר מעט תבלין לדג ופלפל שחור גרוס

  7. להכניס לתנור, לאפות בחום 180 מעלות, לכ- 10-15 דקות