לןגן

מאפה פילו וגבינות בקלי קלות

מאת: אורית לוי, פורסם: 28/05/2020 | 11:36
מאפה פילו וגבינות בקלי קלות

תקציר המתכון: משגע, קריספי ויפהפה מתכון של חברתי עפרה שטרומר

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לרוטב

לפיזור

אופן הכנה

  1. לחמם תנור 180 מעלות

  2. לפרוס על משטח 2 עלי פילו צמודים.

  3. לפזר ברווחים צהובה ופטה מגורדת.

  4. לאחוז בתחתית ובחלק העליון ו"לקמט" לצורת "אקורדיון".

  5. לאחוז בקצוות ולהניח בתבנית בינונית מרובעת.

  6. אין צורך לשמן את התבנית.

  7. כך להכין עוד שתי צורות ולהניח בצפיפות בתבנית.

  8. בקערה לערבב את מרכיבי הרוטב ולמזוג על הפילו בצורה שווה.

  9. לפזר שומשום.

  10. לאפות כ 40 דק' או עד שמזהיב.