לןגן

קרם בורלה

מאת: שרה יוסף, פורסם: 28/05/2020 | 06:01
קרם בורלה

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה חלמונים עם חצי כוס סוכר ולהקציף טוב עם מקצף ידני

  2. להרתיח שמנת מתוקה עם רבע כוס סוכר לערבב ולהוסיף עוד רבע כוס סוכר ואת הווניל ,לתת להתקרר מעט ולהוסיף לאט לקערה החלמונים ולערבב לקבלת קרם חלק

  3. לסנן את הבלילה ולמזוג לתבניות עד גובה של חצי

  4. לחמם תנור 140 מעלות

  5. לשים תבנית עם מים חמים עד גובה של חצי מהתבנית שאם מניחים את התבניות שלא יהיה יותר מדי מים עד חצי מגובה התבנית ממליצה לשים את התבניות לפני כדי לבדוק שלא יכנסו מים לתבנית

  6. לאפות בערך שעה תבדקו שיתקבל צבע זהוב שהמקרקם מעט נוזלים באמצע לא יותר מדי

  7. כשמוכן להוציא לתת להתקרר ולהכניס למקרר לשעתיים לפחות

  8. לשים סוכר חום כף בערך ולדרוף עם הברנר

  9. בהצלחה