לןגן

לזניה קלאסית

מאת: סיון אוחיון אברג׳ל, פורסם: 26/05/2020 | 13:13
לזניה קלאסית

תקציר המתכון: לזנית גבינות בטעם נוסטלגי שמככבת בשבועות 💥

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לתערובת הגבינות

אופן הכנה

  1. בקערה נערבב את כל מרכיבי הרוטב עגבניות.כמו בסרטון..

  2. בקערה נוספת נערבב את מרכיבי תערובת הגבינות.

  3. להרכבת הלזניה: תבנית משומנת מעט בתחתית, ניצוק 2-3 כפות מהרוטב עגבניות בתחתית , מעל נסדר דפי לזניה באופן שווה, שכבה של רוטב עגבניות (שתכסה את כל דפי הלזניה), מעל שכבה של תערובת הגבינות, ושוב לסדר דפי לזניה, רוטב עגבניות, תערובת גבינות ולחזור על הפעולה בכל השכבות.בשכבה האחרונה לפזר מלמעלה גבינה צהובה+ מוצרלה מגורדת . להכניס לתנור מחומם מראש 180 מעלות בערך 40 דקות או עד להזהבה וריכוך דפי הלזניה.(לבדוק עם מזלג) . להוציא ולתת לה להתקרר בערך 20 דקות שיהיה קל לחתוך.. בהצלחה סיון אוחיון❤