לןגן

עוגיות שושנים (מהעיתון)

מאת: רינת אהרוני, פורסם: 26/05/2020 | 12:41

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

לקצף

אופן הכנה

  1. 1. לבצק- לערבב את כל החומרים יחד לבצק ולחלק ל- 8 חלקים

  2. 2. לקצף - להקציף את כל החומרים לקצף חזק ויציב

  3. 3. לרדד כל חלק לעלה דק, למרוח מהקצף ולגלגל

  4. 4. לחתוך בעדינות לפרוסות, להשכיב על התבנית

  5. 5. לאפות בחום בינוני

  6. 6. להוציא את העוגיות מהתבנית, רק אחרי שהתקררו