לןגן

עוגת תפוזים (דודה וויאן)

מאת: רינת אהרוני, פורסם: 26/05/2020 | 12:22

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1. להקציף חלבונים ולהוסיף בזרם דק סוכר

  2. 2. להוסיף לתערובת שמן, מיץ תפוזים, סוכר וניל, קמח מעורבב עם א. אפיה, קוקוס וחלמונים

  3. 3. לשפוך את התערובת לתבנית משומנת

  4. 4. אפייה בחום 170 לערך עד להזהבה

  5. 5. להוציא את התבנית (סיר פלא) מהתנור ולהפוך על בקבוק