לןגן

עוגת שוקולד (ברכה)

מאת: רינת אהרוני, פורסם: 26/05/2020 | 12:15

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

ציפוי

אופן הכנה

  1. 1. לבשל בסיר סוכר, מים, קקאו, קפה. עד שהכל מתערבב יחד

  2. 2. לכבוד את האש ולהוסיף מרגרינה לתערובת

  3. 3. להקציץ חלבונים עם 3/4 כוס סוכר

  4. 4. לערבב תערובת הקקאו , חלמונים, קמח, אבקת אפיה וקצף חלבונים

  5. 5. לאפות בתבנית גדולה של התנור

  6. 6. להכין ציפוי של העוגה: על אש נמוכה להמיס שוקולד עם מים

  7. 7. לקרר ולשפוך על העוגה הפושרת