לןגן

עוגת גלידה (ברכה)

מאת: רינת אהרוני, פורסם: 26/05/2020 | 11:46

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1. להמיס על האש שוקולד מריר וגולדבנד ולצנן

  2. 2. להקציף חלבונים ולהוסיף סוכר, חלמונים והשוקולד המומס

  3. 3. להכניס את התערובת למקרר כ- 20 דקות

  4. 4. להרטיב את הביסקוויטים במעט חלב ו/או יין ולרפד את התבנית

  5. 5. לשפוך את התערובת על הביסקוויטים , ליישר ולהכניס למקפיא